Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
gadelys

Gadelys

Opdager du en defekt lampe eller er et større område mørkt, så sætter vi stor pris på, at du orienterer os omkring dette. Efterfølgende sender vi vores elektriker ud for at udbedre fejlen hurtigst muligt.

Defekt gadelys i Rørbæk og Skørping

Oplever du at gadelyset ikke virker i Rørbæk eller Skørping kan du melde det til kommunen via app'en Tip Rebild eller via nedenstående link:

Tip Rebild 

Du kan også sende en mail på raadhus@rebild.dk eller ringe på 99889988. 

Defekt gadelys i øvrige del af kommunen

Oplever du at gadelyset ikke virker i den øvrige del af kommunen kan du melde det til Verdo Teknik A/S, som har drift og vedligehold af disse, via app'en Tip Rebild eller via nedenstående link:

Tip Rebild 

Du kan også sende en mail til gadelys@verdo.dk eller ringe til på 89114900.

Oplever du kortvarigt at gadelyset er tændt på hverdage i de lyse timer, kan det skyldes at elektrikeren er ved at efterse for fejl eller at gadelyset anden sted er ved at blive repareret.

Gadebelysningen justeres i lysstyrke hen over natten i følgende tidsrum:

  • Fra solnedgang til kl. 23.00 vil gadelyset være tændt på fuld styrke (100%)
  • Fra kl. 23.00 til kl. 06.00 vil alt gadelyset være tændt på halv lysstyrke (50%)
  • Fra kl. 06.00 til solopgang vil alt gadelys være tændt på fuld styrke (100%)

Julebelysning

Hvis du oplever fejl på julebelysningen, skal du kontakte din lokale borgerforening, lokalråd eller handelsstandsforening. Da det vil være en af disse foreninger som står for vedligeholdelse af julebelysningen.

Cookieinformation