Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Skal I i gang med grøn omstilling?

Overvejer du at din virksomhed skal have en grønnere profil? Er du kommet i gang, men mangler sparring om næste step?

Grøn omstilling
Vi kan hjælpe dig og din virksomhed videre med den grønne profil, og hjælpe dig med at blive klogere på eller komme i gang med implementering af FN’s 17 verdensmål.

Der findes flere forskellige programmer, netværk og muligheder, som kan være med til at understøtte eller hjælpe dig i gang med den grønne omstilling. 

Se udvalgte muligheder her: 

  • Grøn Cirkulær Omstilling (GCO): Er for dig der er nysgerrig på den grønne dagsorden, og har samtidig en ambition om, at komme ordentligt fra start.

    Læs mere om GCO.

  • Netværk for Bæredygtig forretningsudvikling Nordjylland (NBE): Via Rebild Kommunes medlemsskab i netværk har du som virksomhed mulighed for at få lavet en bæredygtighedsscreening af din virksomhed og/eller deltage i Plan for Bæredygtig Forretningsudvikling.

         Læs mere om NBE og deres kerneydelser her.

  • Det grønne rejsehold (en del af NBE): Her vil nyuddannede fra AAU og UCN opkvalificeres til at løse forskellige projekter inden for bæredygtig vækst og cirkulær økonomi i din virksomhed.

         Bliv klogere på Det Grønne Rejsehold.

Vil du høre mere om at få udviklet din grønne forretningsmodel?

Birgitte Frost Larsen 

Birgitte Frost Larsen

Erhvervskonsulent
Tlf.: 99 88 75 01
Mobil: 23 38 05 17
E-mail: bfla@rebild.dk

Monsido - statistik

Cookieinformation