Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Rådgiverlisten

Hos Business Rebild vejleder vi virksomheder, og henviser ofte til rådgivere der kan yde professionel bistand. Hjælp os med at holde overblik over rådgivere og konsulenter ved at oprette din virksomhed på rådgiverlisten.

Vil du i kontakt med flere kunder eller leverandører?

Hos Business Rebild er vi dagligt i kontakt med rigtigt mange lokale virksomheder, konsulenter, rådgivere og iværksættere. Når vi bliver opmærksomme på hinanden, kan det føre til et væld af nye samarbejdsformer, kontakter, kunde- og leverandørforhold.

Vi kender mange af jer, men ikke alle. Og det kan ofte være svært lige at huske dette match til den rette problemstilling. Derfor har vi oprettet rådgiverlisten, som er vores interne værktøj til at "holde styr" på rådgivere i lokalområdet.

Vil du skrives på listen? 

Alle rådgivere i Rebild Kommune kan skrive sig på listen, og denne liste giver os bedre mulighed for at henvise til dig, hvis vi har en kontakt der har behov for netop dine kompetencer.

Du kan skrive dig på listen lige her.

Har du behov for rådgivning, så tag kontakt til os! 

Vi lytter til dine udfordringer, og hjælper gerne med at finde det bedste match til dig. Måske findes der endda erhvervsfremmemidler, som kan understøtte finansieringen.

Kontaktpersoner hos Business Rebild

Thomas Nielsen

Thomas Nielsen

Tlf.: 99 88 75 11
Mobil: 41 77 72 51
E-mail: thni@rebild.dk

Mia Bentsen

Mia Bentsen 

Mobil: 41 77 61 98
E-mail: mibe@rebild.dk

Monsido - statistik

Cookieinformation