Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Farvet hænder

Liv og læring – ny skole i Støvring

Der skal bygges en ny skole i Støvring. Med den nye skole ønsker vi at skabe et sted, som rummer både undervisning samt en lang række aktiviteter og tilbud. Stedet skal fyldes med liv og læring, og derfor kalder vi det ”Livs- og læringsmiljø”.
Opdateret 29. april 2024.

Mange børnefamilier flytter i disse år til Støvring og bidrager positivt til væksten i kommunen. Det betyder også, at der snart ikke er plads til alle børn, som er bosat i Støvring, på de to nuværende skoler. Der er derfor brug for en tredje skole i Støvring, for at kunne rumme alle børn der bor der. Derfor er vi godt i gang med planlægningen af en ny skole. Den nye bygning skal dog være mere end en ny folkeskole. Den skal også danne rammerne om en lang række tilbud inden for blandt andet kultur- og fritidsområdet. Vi kalder det ”Livs- og læringsmiljø”. Vi vil i processen inddrage både borgere, skoler, institutioner, kulturliv, fritidsliv, foreningsliv og erhvervsliv, som alle skal være med til at sætte retning for fremtidens livs- og læringsmiljø i Støvring. 

Spørgsmål og svar

Det er en proces, som skaber en masse spørgsmål. På denne side har vi samlet nogle af de ofte stillede spørgsmål omkring det nye ”Livs- og læringsmiljø”. Hvis der er et spørgsmål, du ikke kan finde svar på, så giv os et tip nederst på siden. 

Siden opdateres løbende. Senest den 24. april 2024

Flere spørgsmål?

Er der et spørgsmål du savner svar på, kan du skrive det herunder. Vi kigger løbende på de spørgsmål der kommer ind, men vi kan ikke love at alle kommer med på listen.

Monsido - statistik

Cookieinformation