Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Fundraising Club

Som forening i Rebild Kommune kan I via www.fundraisingclub.dk finde hjælp til at søge penge hjem til diverse projekter.

Fundraising Club

Alle foreninger i Rebild Kommune tilbydes gratis adgang til en stor tilskudsdatabase og en masse tips til fundraising via fundraisingclub.dk.

Foreninger hjemmehørende i Rebild Kommune kan oprette sig som brugere via nedestående link.

Fundraising Club

Tilskudsdatabase

Databasen indeholder hundredvis af fonde og tilskudsmuligheder, som kan søges af foreninger og organisationer. Udvalget af tilskudsordninger er tilpasset foreningslivet og medtager både EU, Nordiske, offentlige danske og private danske ordninger indenfor det frivillige sociale område, natur og friluftsliv, fritid, idræt, ungdom, beboer- borgerforeninger, kulturliv, miljø m.fl. Hertil kommer alle kommunale tilskud og fonde fra jeres eget lokalområde.

Fundraisingguide

Guiden hjælper foreningen igennem et projektforløb med alle de faser, man normalt opererer med – lige fra udvikling af projektets idé til evaluering, når projekt er slut. Man kan også finde en række nyttige skabeloner og værktøjer, der kan hjælpe foreningen igennem ansøgnings- og projektforløbet.

Nyheder

På nyhedssiden kan man læse om nye tilskudsmuligheder, hvem der har fået tilskud, aktuelle ansøgningsfrister og al den aktuelle information man ikke finder i en tilskudsdatabase. Nyhederne opdateres løbende på hjemmesiden og udsendes som nyhedsbrev på e-mail ca. 12 gange om året.

Spørg netværket

Har du et spørgsmål om dit projekt, f.eks. idéer til, hvor man kan få tilskud, brug for at høre andres erfaringer eller vurdering af projektidéen, brug for projektpartnere, så giver Fundraising Club adgang til erfaringsudveksling med andre. 

Opret dig her

Opret dig som bruger af Fundraising Club

Monsido - statistik

Cookieinformation