Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Pensioniststøttefonden

Søg midler fra Pensioniststøttefonden. Fonden støtter indkøb af hjælpemidler til og aktiviteter for pensionister, der bor i den tidligere Skørping Kommune.

Bestyrelsen opfordrer til, at du i din ansøgning lægger vægt på konkrete arrangementer og for eksempel søger midler til konkrete ”redskaber” der kan bruges til forskellige aktiviteter.

Hent ansøgningsskema og se principper for deling her:

Fonde og legater > Pensioniststøttefonden

Både enkeltpersoner, foreninger og grupper kan søge støtte. Vær opmærksom på at enkeltpersoner bliver beskattet af al støtte undtaget støtte til hjælpemidler under 5.000 kr. Støtte til udflugter, ferierejser med videre er skattepligtige. Foreninger og grupper bliver ikke beskattet hvis formålet opfylder skattelovens betingelser – vedlæg foreningens vedtægter.

Ansøgninger til udflugter og aktiviteter skal være konkretiserende, således at der af ansøgningen skal fremgå en detaljeret beskrivelse af, hvad pengene skal bruges til.

Der er ansøgningsfrist fredag, den 3. maj 2024.

Send din ansøgning på mail til:

raadhus@rebild.dk

eller pr. post til:

Pensioniststøttefonden
Rebild Kommune – Fællescenter Sekretariat
Hobrovej 110
9530 Støvring

Pensioniststøttefonden er stiftet af afdøde Knud Valdemar Kjeldsen, ”Horsensgård”, Horsens Østergårde, 9520 Skørping.

Monsido - statistik

Cookieinformation