Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBE)

Rebild kommune er medlem af Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark (NBEN eller NBE).

NBE er et nordjysk netværk med ambition om at sætte Nordjylland i front i den grønne omstilling. Netværket skal være med til at styrke nordjyske virksomheders konkurrenceevne gennem en målrettet indsats for miljø- og energimæssig bæredygtighed. Som et offentlig-privat netværk bygger NBE bro mellem det private erhvervsliv, det offentlige og ikke mindst vidensinstitutioner.

Alle typer virksomheder kan tilmelde sig netværket og få inspiration til, hvordan de med økonomiske, sociale og miljømæssige fordele kan arbejde med bæredygtighed

NBE er et samarbejde mellem alle nordjyske kommuner og erhvervskontorer, det private erhvervsliv, energiselskabet Norlys og Aalborg Universitet. Samarbejdet har vist sig så nødvendigt og bæredygtigt, at NBE i 2018 kunne fejre 10 års jubilæum.

Du kan læse mere på denne hjemmeside:

Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark

Monsido - statistik

Cookieinformation