Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
""

Frivillig Fredag 2020 - Digitalt

På grund af corona-situationen har vi i år måtte afholde Frivillig Fredag digitalt. Herunder kan du finde indslag fra dagen.

Frivillig Fredag – en fest for de frivillige

Hvert år den sidste fredag i september fejrer Rebild Kommune alle de frivillige ildsjæle, der året rundt gør en stor indsats for fællesskabet og livsglæden i hele kommunen. Temaet for årets Frivillig Fredag er Bæredygtige fællesskaber.

Men i en tid, hvor Coronaen sætter sit præg overalt, skulle Frivillig Fredag nytænkes. Programmet og festen for de frivillige var allerede planlagt, men kunne ikke gennemføres i en stor forsamling. Derfor har vi lavet en digital løsning, så vi fastholder fejringen af frivilligheden og kan give noget tilbage til alle de frivillige kræfter her i kommunen.
Herunder bringer vi programmet med videoindslag, der alle relaterer til årets tema ’bæredygtige fællesskaber’. 

Du kan finde følgende videoer her på siden:

•    Velkommen

Christina Dige Rejkjær, projektleder på ’etablering af Frivilligcenter Rebild’ og Ane Kjeldbjerg Hansen, frivillighedskonsulent byder velkommen på vegne af Rebild Kommune og Frivilligcenter Rebild.

•    Paneldebat om bæredygtige fællesskaber

Borgmester Leon Sebbelin, formand for Sundhedsudvalget Lene Schmidt Aalestrup, formand for Kultur- og fritidsudvalget Gert Fischer og formand for Verdensmålsudvalget Peter Hansen debatterer bæredygtige fællesskaber og frivillighed. 

•    Oplæg om bæredygtige fællesskaber i kommunen

Kinorevuen er kommunens eneste biograf, der drives af 60 frivillige. Formand Henrik Bjerg Thomsen fortæller om arbejdsopgaverne og nødvendigheden af robuste og bæredygtige fællesskaber, for at biografen kan drives som en professionel virksomhed.

Takketale til alle de frivillige

Paneldebat

Frivillige fællesskaber - Kinorevuen i Skørping

Bæredygtige fælleskaber

Monsido - statistik

Cookieinformation