Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.
**

Fest for de frivillige

Fredag d. 30. september 2022 afholder Rebild Kommune og Frivilligcenter Rebild fest for alle de frivillige, der året rundt gør en uvurderlig indsats som aktive ildsjæle i foreninger og fællesskaber rundt om i hele kommunen.

Festen foregår fra klokken 16.30 til 20 i Bælum Skovpavillon, Østre Skovvej 16, 9574 Bælum, og alle frivillige er velkomne.

I år afholdes festen i samarbejde med de frivillige foreninger i Rebild Øst, og temaet for aftenens oplæg matcher Frivillig Fredags landsdækkende tema: Fælles fremtid lokalt.

""

Planlægningen af aftenens program er godt i gang, og vi kan allerede nu røbe, at Jacob Ellemann, Mogens Rosenbeck og Frank Jeppesen fra Rebild Øst er blandt aftenens talere.

Alle gæster modtages klokken 16.30 med et glas bobler, som serveres af kommunens Frivilligråd. Yderligere leveres underholdningen af vores lokale dansktop-stjerne Vagn Mikkelsen, og maden kommer fra den lokale købmand i Bælum.

Rebild Kommune og Frivilligcenter Rebild ser frem til en festlig aften i frivillighedens tegn.  

Du kan tilmelde dig aftenens festligheder her

Invitation til Frivillig Fredag

Monsido - statistik

Cookieinformation