Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Grønne arealer

I Rebild Kommune har vi mange grønne områder som stilles til rådighed for borgerne. Det er kommunens opgave at opretholde det samme serviceniveau på alle områder, ud fra vores kvalitetsbeskrivelse for drift af grønne områder.

Arbejdet omfatter gartneri pleje, renhold og vedligeholdelse af parker, pladser, vejbeplantning, skove og grønne områder. Det er ikke tilladt for borgere at henlægge materiale og haveaffald, opsætte legeredskaber eller på anden måde ændre udseendet af parker og grønne områder, der ejes af Rebild Kommune.  

Det er muligt at låne en park eller et grønt område til et særligt arrangement. Dog skal der søges om tilladelse hos Center Plan, Byg og Vej via nedenstående link: 

Råden Over Vejareal 

Vær obs. på at ved salg af juletræer, bagagerumssalg, loppemarkeder, pølsevogne og lignende, der skal ansøgningen sendes til Rebild Kommune, Center Plan, Byg og Vej via mail: PBV@rebild.dk 

Giv os et praj

Støder du på en fyldt skraldespand, bjørneklo eller andre ting på de grønne områder der ikke er i orden, så giv os et tip via Giv et praj: 

Monsido - statistik

Cookieinformation