Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Forventningerne til Velfærdsaftalen

Til kickoff på Velfærdsaftalen 31. maj, hvor dagtilbuddene i Rebild blev sat fri for den næste treårige periode, spurgte vi om forældre, ledere, medarbejdere og politikeres forventninger til, hvordan fremtiden bliver.

I videoerne nedenfor kan du høre mere om interessenternes forventninger og drømme til at blive sat fri.

Susanne Højgaard, BUPL

Susanne fra BUPL - fra pædagogernes fagforening og a-kasse, glæder sig til, at pædagogerne i højere grad for mulighed for at bruge deres faglige dømmekraft.

Ann Pejs Feldtmose, pædagog

Ann ser frem til, at det i mindre grad er grænserne der blokerer for, at børnene kan få det allerbedste tilbud.

Vibeke Lei Stoustrup, direktør

Vibeke er direktør for blandt andet børneområdet i Rebild Kommune fortæller blandt andet, at frihed er, når lederne tør at giver medarbejderne ansvar. Vi skal være modige.

Lene Hvilsom, centerchef

Lene, som er chef for center børn og familie - herunder også dagtilbud, drømmer om, at medarbejderne får mulighed for at træffe beslutninger endnu tættere på børnene.

Monica Beier, leder af Børnehusene i Skørping

Monica ser frem til at være med til at øge personalets motivation, fordi de får mere frihed og tillid til deres faglighed.

Leon Sebbelin, borgmester

Leon glæder sig til, at der bliver mere arbejdsro for medarbejderne i dagtilbuddene, glæde og øget samarbejde med forældrene.

Søren Timmermann Olesen, Forældrebestyrelse

Søren er formand for forældrebestyrelsen i Øster Hornum Børneunivers. Han glæder sig til at der bliver skabt et rum fremoverover hvor det er mere almindeligt at prøve og gøre nye ting til glæde for børnene

Thøger Elmelund Kristensen, udvalgsformand

Thøger, der er formand for Børne- og familie-udvalget, ser frem til flere lokale idéer og løsninger

Kasper Warming, erhvervsfilosof

Kasper, der gav et inspirerende oplæg til Kickoff-dagen 31. maj på Comwell i Rebild, beder os huske på, at frihed er noget vi giver til hinanden i form af tillid.

Monsido - statistik

Cookieinformation