Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Bekæmpelse af Kæmpe-bjørneklo

Har du Kæmpe-bjørneklo på din ejendom, og bor du i et af indsatsområderne, skal du bekæmpe planten. Rebild Kommune har udarbejdet en indsatsplan, der blandt andet giver råd og vejledning til, hvordan du kommer Kæmpe-bjørneklo til livs.

Kæmpe-bjørneklo er en invasiv plante, der ikke er hjemmehørende i den danske natur. Den er i stand til at brede sig over store arealer og udkonkurrere andre planter. Kæmpe-bjørneklo indeholder en giftig plantesaft, der kan give store vabler og blærer, hvis man får den på huden. Derfor er Kæmpe-bjørneklo uønsket i den danske natur.

Har du Kæmpe-bjørneklo på din ejendom, vil vi meget gerne høre om det. Du registrerer fund af bjørneklo på:

TIP REBILD!

Siden kan også downloades som app i både Apple Appstore og Google Play.

Bor du i et af Rebild Kommunes seks indsatsområder, har du pligt til at bekæmpe Kæmpe-bjørneklo. I indsatsplanen mod bjørneklo kan du se, hvornår du skal bekæmpe, og hvordan du kan bekæmpe. Hvis ikke du bekæmper Kæmpe-bjørneklo, vil du få et skriftligt påbud om at bekæmpe planten inden en bestemt dato.  Har du ikke bekæmpet inden denne dato, kan du få en bøde.

Monsido - statistik

Cookieinformation