Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

""

Styrelsesvedtægten (med bilag), udgør rammen for driften af dagtilbud. Den beskriver, hvordan vi styrer og organiserer dagtilbuddene. Derudover sikrer vedtægten forældres indflydelse på forholdene i dagtilbuddene gennem forældrebestyrelser. 

Styrelsesvedtægten gælder for alle kommunale dagtilbud i kommunen, men omfatter også private dagtilbud og private pasningsordninger. I dokumenterne her på siden kan du læse meget mere om, hvilke kommunale tilbud vi har, åbningstider, pladsanvisningsprincipperne, og hvad der for eksempel skal til for at blive godkendt som privat pasningsordning. 

Udover styrelsesvedtægten har vi dokumenter, der beskriver rammerne for fravalg af frokostordning, forældrestyrede frokostordning og en vejledning til valg af forældrebestyrelsen.

Vejledning til valg af forældrebestyrelsen (valgfri)

Monsido - statistik

Cookieinformation