Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Frivilligrådet 2022-2023

Frivilligrådets årsmøde

Er du frivillig eller aktiv i en social forening eller gruppe, er du meget velkommen til at deltage i Frivilligrådets årsmøde.

Om årsmødet

Årsmødet er en festlig begivenhed med oplæg, generalforsamling, musikalsk underholdning, fællesspisning og ikke mindst uddeling af de sociale frivilligpriser. 

Oplægsholderne vil i år tale ud fra temaet ”Frivillighed fordi…”, og de tre oplægsholdere er i koordinator for Besøgstjenesten i Støvring, Pia Christensen, næstformand for Kultur-, Fritids-, og Sundhedsudvalget Michael Portefee Pedersen, samt en repræsentant fra De frivilliges forening.

Det musikalske indslag leveres af den unge lokale sangerinde, May Yablonka, der med sin smukke stemme vil underholde årsmødets mange deltagere.

Aftenen slutter med borgmesterens uddeling af årets to frivilligpriser; den sociale frivilligpris og Initiativprisen. I år er der i ni nominerede til de to priser. De nominerede offentliggøres først på selve aftenen.

Tid og sted

Frivilligrådets årsmøde 2024 afholdes tirsdag d. 19. marts fra 17-21.00. i salen på KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping

Hvem kan deltage i årsmødet?

Er du frivillig eller aktiv i en social forening eller gruppe, er du meget velkommen til at deltage i Frivilligrådets årsmøde.

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmelding skal ske senest d. 11. marts ved at sende en mail til akjh@rebild.dk 

Vil du stille op til Frivilligrådet?

Ønsker du at opstille som kandidat til Frivilligrådet, skal du blot melde dig på selve aftenen. Alle fra det sociale frivillige foreningsliv kan opstille.
Frivilligrådet består af syv medlemmer og to suppleanter, som alle repræsenterer frivillige 
sociale foreninger. Rådet samarbejder med Rebild Kommune om at styrke det sociale frivillige område. Frivilligrådet er ansvarligt for fordelingen af udviklingsmidlerne fra §18-puljen. Det er også rådet, de udpeger vinderne af de to frivilligpriser.  

""

Monsido - statistik

Cookieinformation