Du kan ikke bruge rebild.dk i Internet Explorer. Du skal bruge en anden web-browser. Internet Explorer udgår i slutningen af 2021.

Selvbetjening

Spar turen til rådhuset! Vores selvbetjening har åbent 24 timer i døgnet hele året rundt. Og du kan bruge den hjemmefra.

Frivilligrådet 2022-2023

Frivilligrådets årsmøde

Om årsmødet

Årsmødet er en festlig begivenhed med foredrag, generalforsamling, musikalsk underholdning, fællesspisning og ikke mindst uddeling af de sociale frivilligpriser. 

Foredragsholderne er i år to lokale ildsjæle fra Ukraine-netværket. De vil fortælle om den store indsats for hjælpe og støtte ukrainerne i vores kommune. 

Det musikalske indslag leveres af Rikke Bruhn fra Skørping, der sammen med sin guitarist vil underholde med sin smukke sangstemme. 

Aftenen slutter med borgmesterens uddeling af årets to frivilligpriser; den sociale frivilligpris og Initiativprisen. I år er der i alt 11 nominerede til de to priser. 

Tid og sted

Frivilligrådets årsmøde 2023 holdes i Kig Ind, Vestemarksvej 2, 9610 Nørager, tirsdag d. 21. marts fra 17-21.00. 

Hvem kan deltage i årsmødet?

Er du frivillig eller aktiv i en social forening eller gruppe, er du meget velkommen til at deltage i Frivilligrådets årsmøde.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i årsmødet, du skal blot tilmelde dig senest d. 14. marts ved at sende en mail til akjh@rebild.dk 

Vil du stille op til Frivilligrådet?

Ønsker du at opstille som kandidat til Frivilligrådet, skal du blot melde dig på selve aftenen. Alle fra det sociale frivillige foreningsliv kan opstille.
Frivilligrådet består af syv medlemmer og to suppleanter, som alle repræsenterer frivillige 
sociale foreninger. Rådet samarbejder med Rebild Kommune om at styrke det sociale frivillige område. Frivilligrådet er ansvarligt for fordelingen af udviklingsmidlerne fra §18-puljen. Det er også rådet, de udpeger vinderne af de to frivilligpriser.  

invitation til Frivilligrådets årsmøde

Monsido - statistik

Cookieinformation